Cenat-cenut … Clekat-Clekit part 2

Perasaan begini kenapa munculnya tiap close to jam pulang kantor ya?
This time … Miss Him A lottttttttt!!!

Sepagian kami berbincang over BBM urusan saya nyidang staff yang agak ‘sulit’, klien2 dia yang lagi ajaib-ajaib. Then, suddenly we just carried on with our lives earlier today.

Akhirnya saya tulis M.U.M di status saya which stands for Miss U Much. It was meant to be just a #code for me and only me. Coming out of the blue …  Aduhhh … Rasa mules-mules kumat lagi, deh. What is it really? Could somebody please tell me what’s going on???

Cenat-cenut … Clekat-Clekit

Sore ini di kantor …

Sam is away for few things in our Bali office. Whatta nice business trip! He must’ve said,”Ehhh .. gw kerja kali Wig! Enak aja lo bilang gw plesir.”
Haven’t met the big boss since early last week, I took off to Sing to pick up my Mom. Sudah gak betah dia di apartment sumpek kakak saya nampaknya hahaha …

Oiya … I haven’t got the chance to post about this new guy. Actually, I have drafted the story, but didn’t really got the chance to finish it since work and family matters are all here and there.

Damn! Cenat-cenut and Clekat-clekit nongol lagi. Dari kemarin pas long weekend, saya bolak balik Al-Fatehah kirim doa ke dia. Whatt? Yess … Perasaan krenyeng-krenyeng di dada, gelitik butterfly on my stomach. Siang ke sore ini … ada-ada aja statusnya yang bisa bikin saya ketawa ngakak. Dasar geblek!

Finally …. I just put on Dira Sugandi’s songs to lighten up my day. Damn you! I miss youuu … There I said it!!

Create a free website or blog at WordPress.com.